Vind je persoonlijke kracht met RAAK!

Jouw bron voor persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Vanuit positieve psychologie jouw innerlijke kracht en passie ontdekken en leven

Coaching en (onderwijs)advies die je RAAKt!

Iedereen komt in zijn leven uitdagingen tegen. Of je nu jong bent of oud bent, soms heb je even een duwtje nodig zodat je weer je pad vindt.
RAAK! helpt kinderen, pubers en professionals individueel en in groeps- of teamverband om de eigen kracht te vinden zodat je weer RAAKt.
Geheel op eigen wijze, afgestemd op jou als individu of vanuit de groepsbehoefte zoeken we naar identiteit, passie en strategieën.

Omgaan met hoogsensitiviteit

Zet je hoogsensitiviteit om in kracht van binnenuit

Worstel jij met de bijverschijnselen van hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid (hsp)? Veel hsp-ers wel. Maar dat je een hsp-er bent hoeft helemaal geen last te zijn. Sterker nog,
“hooggevoeligheid is een kwaliteit,
hoogsensitief zijn is geweldig!”
Wel is het zo dat je als hsp-er geen ‘standaard’ mens bent en dat het verstandig is om met een aantal dingen anders om te gaan dan de gemiddelde mens.
“Hooggevoelig (hsp) zijn daagt je uit om je uniekheid te leven!”
Coaching die je RAAKt! om je kracht te ontdekken en in te zetten.

Teamcoaching of begeleiding vanuit positieve psychologie

Professioneel omgaan met passend onderwijs

Het doel van de Wet passend onderwijs is dat alle kinderen een plek krijgen op een school die past bij hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ook als zij extra ondersteuning nodig hebben.
Scholen lopen tegen veel problemen aan bij de uitvoering, omdat er zoveel verschillende kinderen zijn die allemaal iets anders nodig hebben.
RAAK! helpt jullie om de juiste insteek te vinden, passend bij de visie en missie van de school. Vanuit positieve psychologie en good practice werken naar een passende onderwijsvorm die RAAK is.

Coaching voor professionals

Vind je persoonlijke passie en kracht

Het komt voor dat je jezelf de vraag stelt waarom je ook alweer voor het vak van leerkracht gekozen hebt. Door de grote veranderingen in de doelgroep en wettelijke bepalingen, ben je op zoek naar wie jij bent. RAAK! helpt je door middel van coaching on the job, professionele begeleiding binnen en buiten het klaslokaal op een betrokken, authentieke wijze. Gewoon RAAK!

 
 

"Jij bent hier om het verschil te maken."

 

Maak een afspraak

 Rakerstraat 7, 6026 RE Maarheeze, Netherlands

+31618994652

 

Hoe vinden anderen RAAK?

jouw review

Would you recommend us to your friends?
 

Over mij

Over mij

Betrouwbaar, ervaren en betrokken

Sinds 1994 werk ik met veel plezier in het onderwijs. Alle disciplines binnen het onderwijs heb ik doorlopen: van leerkracht in het reguliere basisonderwijs, tot Intern begeleider in het VSO, teamleider en directeur in het SBO. De laatste tijd ben ik actief als ambulant begeleider voor een expertise netwerk bij een grote organisatie in Zuid-Oost Brabant. Ik werk met individuele leerlingen, groepen en teams aan groepsvorming, weerbaarheid, motivatie en faalangst, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Vanuit mijn persoonlijke situatie ben ik steeds meer gaan werken met kinderen en pubers die te maken hebben met hoogsensitiviteit. Dit kan een enorme uitdaging zijn voor deze kinderen, terwijl het ook een kracht kan zijn.

Ik wil mensen graag in hun kracht zetten en hun talenten laten ontdekken. De mensen om hen heen wil ik de tools geven om met de talenten van zichzelf en anderen om te gaan. Alles vanuit positieve psychologie.

Een mooie kans om vanuit coaching in te zetten op jou en je ontwikkeling.

Marjon

+31618994652

©2019 by RAAK!. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now